Vegard Bruem Reistad , blir Ambassadør nå på vårparten

Mitt navn er Vegard Bruem Reistad. Jeg er en gutt på 21 år som satser på fulltid om å nå toppen innen skiskyting. Jeg er inne i mitt første år som senior i skiskyting. Målet for sesongen 17/18 er å etablere seg på poengplass i Norges Cup samt å bli en stabil skytter på høyt nivå. Begge disse målene er nådd allerede, fikk blant annet nullerdiplom på en NC sprint før jul.

Min hverdag blir nøye planlagt slik at jeg skal få gjennomført treningen som må til for å nå toppen.

Jeg har noen private sponsorer som jeg prøve å være nøye med å profilere via sosiale medier osv. Har et tett samarbeid med Olympiatoppen Midt Norge i form av mental treningsbistand. Skiskyttersatsingen skjer gjennom kretslaget til Nord Trøndelag skiskytterkrets. Jeg er inne i midt andre år på en treårsplan jeg har lagt for satsing.

Som sagt så er det Skiskyting som er det jeg satser på, men i likhet med min søster så bedriver jeg flere idretter på sommerhalvåret. De andre idrettene er sykkel og løping. Dette er for å få konkurrert jevnt gjennom hele sommeren, jeg synes selvfølgelig at dette også er sinnsykt gøy. Jeg bruker å delta i blant annet Holmenkollstafetten, flere lokale løpekonkurranser, Birkebeinerrittet på sykkel samt mange tur ritt lokalt.

Kan og nevne av vi bor meget bra til for satsing, vi bor 200 meter fra standplass til et flott skianlegg som har både kunstsnøanlegg og rulleskiløype (fra sommeren 18).

Om Witex

Witex ble grunnlagt i 2012 og har siden utviklet og laget tøy til private mennesker, klubber og foreninger samt kommuner i inn og utland

Kontakt oss

Address: 

Stangebyveien 14

3140 Nøtterøy

Phone: +47 47390710

Email: support@witex.no

Website: www.witex.no

Noen fordeler

> Slik du vil ha det

> Topp kvalitet

> Nettbutikk 24/7

> Mange muligheter

> Eget navn på trøyer

> Ingen minstebestilling

Abonner på Nyhetsbrev

Meld deg på og få nyhetene først, vi deler ikke dine opplysninger med andre :-)
© 2018 Witex Sportsbekledning. All Rights Reserved.

Search