Tonje Bruem Reistad, blir Ambassadør nå på vårparten

Jeg er er 19 år gammel, født i 1999. Vært aktiv i flere forskjellige idretter som barn, men Skiskyting har alltid vært hovedidretten. Jeg går nå mitt 3. av 4 år på linja; skiskyting toppidrett på Steinkjer VGS. Jeg har slitt med luftveiene siden 2015 som gjorde trening og konkurranse på ski noe amputert, men ble operert for dette i 2017 med et veldig positivt resultat. Nå er jeg i full trening igjen og kan tydelig se fremgang. Trening tar opp mye tid av min hverdag, og jeg planlegger ting i hverdagen ut i fra at treningen skal bli gjennomført. Jeg synes det er ekstremt gøy å trene, drive idrett og være aktiv og er med på det meste som jeg rekker! 

I de siste par årene har jeg også blitt mer og mer begeistret for sykkel, både landevei og terreng. I starten brukte jeg sykling som alternativ sommertrening, men nå er jeg blitt mer glad i å konkurrere også på sykkelen, og det største målet på sykkel hver sommer er Birkebeinerrittet. Jeg har syklet ungdomsbirken to ganger, og lørdagsbirken to ganger så langt. Hvert år har jeg hatt stor fremgang og dette er veldig motiverende for å konkurrere gjennom hele sommerhalvåret. Derfor legger jeg også opp treningen min hvert år til at jeg skal konkurrere skiskyting på vinteren, og begynne å trene mot sykkelsesong så fort skisesongen er over.  

Jeg er flere ganger landsdelsmester i skiskyting, og tok regionsmester-tittelen i temposykkel i 2017. Har også en 12.plass (2016) og en 9.plass (2017) fra Birkebeinerrittet, og flere klasseseiere i lokale ritt som Olsokrittet og Tour De Tomtvatnet. 

Mine mål for fremtiden er selvfølgelig å kjempe øverst i toppen. Jeg vil hevde meg høyt både på sykkel og i skiskyting og da er det viktig at jeg ser god utvikling i treningen i begge idrettene. God utvikling betyr fremgang som betyr bedre prestasjoner. 

 

Om Witex

Witex ble grunnlagt i 2012 og har siden utviklet og laget tøy til private mennesker, klubber og foreninger samt kommuner i inn og utland

Kontakt oss

Address: 

Stangebyveien 14

3140 Nøtterøy

Phone: +47 47390710

Email: support@witex.no

Website: www.witex.no

Noen fordeler

> Slik du vil ha det

> Topp kvalitet

> Nettbutikk 24/7

> Mange muligheter

> Eget navn på trøyer

> Ingen minstebestilling

Abonner på Nyhetsbrev

Meld deg på og få nyhetene først, vi deler ikke dine opplysninger med andre :-)
© 2018 Witex Sportsbekledning. All Rights Reserved.

Search